Piatek 13 - go Dodano: 2007-07-13 10:52
Dzis jest piątek 13-go czy komus zdarzyło sie juz cos złego? :wink: :lol:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-07-13 11:24
nigdy nie byłam przesądna, a już dzień 13 w piątek wprost uwielbiałam (z różnych powodów...)...
ale dzis ten dzień przechodzi samego siebie, juz od rana było kiepsko, bo skończyło się mleko do kawy (ta też swoją drogą się już kończy), potem o mało co nie spóźniłam się na mpk, po drodze przypomniałam sobie, że nie wzięłam kanapek do pracy, ale to był dopiero początek, w pracy ludzi tłum (co jest jak najbardziej pozytywne, ale nie kiedy pracuje się samemu, bo kolega ma urlop, a programy komputerowe chodzą jak chcą-czytaj nie chodzą), dzięki temu ominęło mnie 5 umów (słownie PIĘĆ), gdzie dziennie ostatnio udaje się robić 3....
:x
o co chodzi....
jakiś pech mnie dopada?
ratunku 
"Kocham ziemię , po której ON stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń" http://listonic.pl/joannaachaja/choinka
Dodano: 2007-07-13 11:39
A ja nie mogę narzekać na razie na piątek 13go: mam wolne od pracy więc się wreszcie wyspałem, przy śniadanku zrobiłem przegląd zaległej prasy, a teraz pora na robienie obiadku. Jak na razie całkiem miły dzień. Ale z drugiej strony jeszcze się nie skończył więc poczekajmy do 24ej... :)
Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)
Dodano: 2007-07-13 11:43
a tak wogóle Kiris, to wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin w DP:)
"Kocham ziemię , po której ON stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń" http://listonic.pl/joannaachaja/choinka
Re: Piatek 13 - go Dodano: 2007-07-13 11:54
| Kiris napisał(a): |
| Dzis jest piątek 13-go czy komus zdarzyło sie juz cos złego? :wink: :lol: |
ee.. nie dotarla jeszcze do mnie przesylka z dyskiem zakupionym na allegro :roll: poza tym siakies czarne chmury wisza nad osiedlem... 8O :D
Dodano: 2007-07-13 11:59
Ja generalnie sobie drwie, ale jak polamie sobie nogi to napisze o tym :lol: :wink:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne